Meer resultaten voor steigerhouten bar

Steigerhout huren bij Verhuurbedrijf Schrale.
Statafels gemaakt van steigerhout kunt u hier huren. Tevens kunt u de steigerhout statafel huren in combinatie met steigerhout barkrukken. Dit kunt u compleet maken door middel van onze steigerhout LED-bar. Statafel barkruk steigerhout. Steigerhouten bar-ombouw met LED-verlichting. Online offerte versturen.
bar verhuur
Bar met koeling huren Bar met koeling huren in Den Bosch.
Bar met ingebouwde koelkasten. Toevoegen aan aanvraag. Bar met koeling huren Bar met koeling verhuur Den Bosch. Zorg bij uw feest voor een centrale plek waar drinken kan worden gehaald. In deze bar zitten 2 koelkasten om uw drinken goed koud te houden.
eettafel
Barombouw steigerhout compleet 17m, t Arendje Verhuur en Dranken B.V.
Korting is geldig voor bestellingen vanaf 100, excl. Deze steigerhouten bar is inclusief de opstaande rand. Het betreft hier enkel een barombouw. De tapinstallatie dient u apart te bestellen. Om gewicht te besparen is dit product gemaakt van sloophout. Vergeet je niet iets?
steigerhouten tafel
Bar van steigerhout te huur!
huur per dag/weekend. Voorzet bar van steigerhout, in combinatie met een tafeltapje heeft u een leuke bar. De bar bestaat uit enkele delen en is makkelijk op te zetten! Deze bar is tevens te gebruiken als cocktail bar of DJ booth.
steigerhouten bar kopen
A kwaliteit: steigerhouten bar/sta tafel Tafels steigerhout A kwaliteit Allforwood.
Grote steigerhouten stafafel. Met een hoogte van 110 cm en een standaard breedte van 80 cm. Hoogte van de tafel is 110 cm.; Breedte 80 cm.; Leverbaar in diverse bladafmetingen.; Keuze uit white wash, grey wash of afwerking met ultra matte blanke lak.
tuinbank
Steigerhouten bar Nederweert.
Hoekbank voor tuintafel. U bank steigerhout. Tuinsets Tafel bankjes. Statafels en Barkrukken. Hockers / Salontafels. Steigerhouten bar Nederweert. Steigerhouten bar Nederweert. Dit product is alleen op aanvraag. Neem hierover gerust contact met ons op via 053 5743558. Beschikbaarheid: In voorraad.
steigerhouten bar kopen
Bar/balie Steigerhout BJ verhuur Party services.
klapbuffet met biertap Steigerhout. Aan verlanglijst toevoegen Voeg toe om te vergelijken. Bar met biertap Steigerhout. Aan verlanglijst toevoegen Voeg toe om te vergelijken. Klapbuffet steigerhout met barbecue, op gas. Aan verlanglijst toevoegen Voeg toe om te vergelijken. Loungebank hoekopstelling Steigerhout.
steigerhouten tafel
Steigerhouten bar HCR't' Roodhert Talsma meubels.
Home Interieur bouw Steigerhouten bar HCR't' Roodhert. Steigerhouten bar HCR't' Roodhert. Steigerhouten bar HCR't' Roodhert. Bar Opmaat Voor horeca inrichtingenwinkels, kantoor kapsalons maar ook voor prive gebruik. De bar is het bruisende middelpunt van elke horeca gelegenheid.Waar het geld wordt verdiend.
steigerhouten meubels

Contacteer ons